Hakkımda

Fotoğrafım
talihsiz açıklamalarım var cınım..

15 Ağustos 2012 Çarşamba

bah güzel argadaşım ..

bah güzel argadaşım ; özünde mutlaka şahane, biricik bi insansındır ve eminim orda; o kafesten hallice sıkıcı ofisinde oturuyo olmasan şu an NASA kapsamında marsa çıkıp alyenlerle deneyden deneye koşuyodun biliyorum ..ama ne yazık ki bu doğru diil..bu hiçbirimiz için doğru diil. artı (+) en yakınların dahil hiçkimse böyle düşünmüyor. zaten eğer sana böyle düşündürten insanlar varsa onları hemmen hayatından çıkar..çünkü beeaaalli ki sana karşı dürüst diiller benim dalında en gonca  gülümcüğüm...

hepimiz kah birbirimizden kusurlu, yanlış yapan, eksik bilen kah da başarılı olan, çalışan, çabalayan normal canlılarız. hatta bu iyice *ikimkonik hale getirdiğimiz dünyaya çoğu zaman bi atom bonbasından daha çok zarar veriyoruz. yani zaten senin, benim, bizim varlığımız halihazırda ziyan lan, bu havalar niye ben anlamıyorum ki menim ciciş aybalam ..

bu kafa *ikmekten başka bişeye yaramayan tavırları hiiiiiç sallamadığım, daha çok yazık lan çok mutsuz bu karı ya/ya da adam galba yeaaa.. diye bi de arkalarından salladığım bilinsin isterim, yalan yoh.şimdi yavaşça al da o kişişel gelişim kitabını bi tarafına sok zaten 550 yaşında okumakla ne *oka yarıcak ki , bi dürüst ol önce kendine.. böyle içten içte kendini yiyerek ömür geçmez, eninde sonunda sana geçirirler en homojen benekli dalmaçyalımcığım  ...

yani diyorum ki bence boşver bu sınıfın en önde oturan gözlüklü inek öğrenci triplerini ...genelde onlar büyüyünce bi yerinden çıkar o harcanan beyhude yıllar..zaten çoğu da çirkindir çok net, doğruya doğru..çünkü çürümüşlerdir  sürekli kendilerini birileriyle kıyaslamaktan.. örnekleri çok gördük,hala görüyoruz..başarısız olmaktan ölümüne korktular, sonra zamanla hemen hemen herşeyden korktular, artık zaman geçtikçe bekleneni yapmaya kanırtmaktan, istediği hiçbi *ikimi yapmadan ölmekten korkuyolar.

kısaca kulplu dolap beygirim; nası bi ornitorenki evde beslesen de, sana terliklerini getirmiyeceği gibi, sanırım zorla deel zamanla saygı kazanabileceğini kabullensen eyyi olur..ya da alışveriş yap, 2 ayağını suya sok, denize bak, bi bankta otur, mutlaka seviş ay ne biliyim spora falan git yorul, kendin için bişeyler yap olmadı az kaldı beyin nakli yakındır.


-EĞER Bİ TÜR TANRI OLSAM, GÖKYÜZÜNE KAPKARA YAĞMUR BULUTLARIYLA -ABARTMAYIN LAN ! ..YAZAR, ÜSTÜNE DE BİKAÇ ŞİMŞEK ATTIRIRDIM TEPEMİZE TEPEMİZE.
BUNUN HENÜZ OLMAMASI, HİÇ OLMAYACAĞI ANLAMINA GELMEZ  GENŞŞLER :P

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder