Hakkımda

Fotoğrafım
talihsiz açıklamalarım var cınım..

9 Temmuz 2013 Salı

nereye mıçacağız styla ..:)

biri bana bugünleri böyle geçiriceemi söylese ona *ötümle gülerdim( gerçi biri bana hamileliğin bir kadının hayatındaki en özel zamanlardan biri olduğunu söyleyince de ona aynı yerimle gülüyordum ama yanında bunu paylaşacak "hanım" cinsinden yakının olmayınca hakaten özel olmadığı gibi gayet donuk ve sönük geçiyormuş bizzat görüyorum..ahhh anne çok zamansız gittin gerçekten ... bundan aylaaar sonrasını şimdiden problem haline getirmek yerine mesela sadece ve sadece berbat bi gaz sancısı ile düşük yapıyor olmanın arasındaki ince farkları bile anlatsalar çok makbule geçerdi en azından geceleri daha rahat uyuyabilirdim)  ama insanın her zaman herşeye hazırlıklı olması gerekiyor işte ... herkes mutsuz herkes gergin işin boktan tarafı bitecek gibi gözükmiyir de benim yavru ile ilgili sorumluluklarım var onu naaapacağız ? nereye mıçacağız daki adama dönüyorum bazan :)

zira kendisine herşey dahil superior 80+ yıldızlı tam donanımlı vücut vaad ettik ki o da geldi yerleşti sağolsun bekletmeden çakaaalll <3 .. eferim böle hep çağırınca gel, beynini patlatmiim...:*  <3

bugün 09.07.2013: ben gülşen şişman ;
hayatımda ne olursa olsun ölüm kalım dahil hiçbir zaman ona olan ilgimi kaybetmeyeceğime ve asla ve asla ve asla çözemediğim problemlerimle onun apayrı, bağımsız hayatının problemlerini birbirine karıştırmayacağıma ;şu an itibariyle söz vermiş bulunuyorum..

*bundan yıllar yıllar sonra bi şekilde bunu okursan aleyhime delil olarak kullanabilirsin yavrucuğum.. :P

1 yorum:

  1. Karnın ağrıyınca beni arayacaksın!
    O kadar!
    Böylece ben beynimde yer eden binbir bilgiyi kullanıp rahatlayacağım. Sen de bunları dinleyip rahatlayacaksın.
    Hepimiz kazanacağız.
    Minişler ve anneler olarak ;)
    Babalarsa genelde horlayarak yanımızda olmaya devam edecek zannımca!

    YanıtlaSil