Hakkımda

Fotoğrafım
talihsiz açıklamalarım var cınım..

22 Temmuz 2013 Pazartesi

yapmayacaklarım etmeyeceklerim ve evet ŞU AN ÇOK AÇIM ULAN :D

farkettim de son 555 posttur mevzum aynı .. ulan iyiki bu blogu açmışım konuşamadıklarımı( 3 şahane arkadaşım hariç kimsenin pek merak etmediklerini de diyebiliriz) yazıyorum rahatlıyorum, aklımı seveyim :P :)

eğer gebe bir arkadaşım olursa ne yapıp ne yapmıcamı kısaca şuraya not aliim de , sonradan bu denyolukları yapmiim madem :

 -ona asla ve asla bi sıkıntın var mı gözüm ? demeyeceğim ..yani lafa hiçbi zaman böyle girmiyeceğim..çünkü bu insanların şindi buna da ne denirki hmmm beynimin zaten 1/57438 ini anca kullanıyorum, o kısmıyla bari ilgileniyomus gibi gözüküp bunu sorayım da ayıp olmasın demenin ayrı bir yoludur..çünkü hamile ya o, hasta deel hani .. evet sıkıntılar mutlaka oluyo da lafa bunla girince herşey daha da sevimsizleşiyor be abi...yav ne güzelsin çok iyi gözüküyosun de, kalk iki hava alalım hem bebek de ortamlara girsin de , sen ne ara evlendin de hamile kaldın be amma pratik karısın de nebilim ay bilemedim, iticileşmeyin, yersiz ebebeynleşmeyin insaanaa ..!:)

-ona, akla hayale gelmez, "absürd, gerçek dışı hatta dünyayı uzaylıların istila etmesinin bile daha mantıklı geldiği kadar saçma" düşüncelerin bile aslında nakadar normal ve sıradan olduğunu empoze edeceğim.. atın bişey, kesin tutar lan zaten insan gebeyken sadece ve sadece saçmalamak istiyor çoğu zaman zaten olay yeterincene denişik , içerde olup biteni bilmediğin bi durumun icinde ama devamlı bi maraz çıkmasa bari diye kendi kendine inildiyosun devamlı ..insan bi de yaratıcılığının doruğunda oluyor naapalım :)

mesela ona biliyo musun o pamuklu lohusa donlarından giymesen de oluyomuş, fat sex seven fetişlerin giydiği cins olanları tayland'dan getirtebiliriz sana diyin .. rahat olun ..diyin vallaha ben bu durumda geri kalan 6 ayı mutlu mesut idare ederdim çünkü kiloyu salla, en tiksindiğim şey o pazen, önünde minik kurdelası olan minik çiçek desenli nene gecelikleri ve bittabi pamuklu beli lastikli donlar :/

Sırf bu yaygın rukusluge inat LOHUSANIN MEMIKLERI (LOHUSA'S MEMIKS ) adlı ultra frapan camasir serimi piyasaya süreceğim. Ana olduk diye patatese mi donelim ayol ? :)  aklıma geldikçe yazıcağım. şimdi gitmem gerekiyor..sabah başladığım ferplex fol ün etkisinde yarım saat içinde yicek bişey bulmazsam kendi kolumu limonlayıp yemeye başlıycam..

AÇIM...ASLINDA DİİLİM TAAMEN HALÜSİNATİF İLAÇ KAYNAKLI Bİ AÇLIK.. AMA AÇIM.

 hem de çok açım.
:D

2 yorum:

  1. Lohusa geceliği, emzirme sutyeni çok mühim bak! Ben sana sevimli bi takım alayım XXL beden :D anca sığarsın böyle yersen!!!
    Tut kendini be kadın! Şişme sakın!

    YanıtlaSil
  2. Bi bu detaylardan bi de o ruh hastası tel sarar amanda tel sarar geyiginden buyuk killaniyorum..allah rızası icin biri bana bu olayın mantığını açıklasın :)

    YanıtlaSil